Workshops2018-09-21T10:10:41+00:00

WORKSHOPS

Se kalenderen for kommende workshops, hvor du kan lære
mere om din cyklus og hormoner

HORMONYOGAWORKSHOP FOR KVINDER

Søndag d. 11. november 2018 kl 9-12 hos NOR: Nordic Health House, København

Denne workshop er for alle kvinder, der er nysgerrige på, hvordan man kan bruge yoga, kost og livsstil til at understøtte hormonsystemet og afhjælpe gener som fx PMS, menstruationssmerter og andre hormonelle ubalancer.

Du vil på workshoppen blive guidet igennem en afspændende og nærende yogatime, der med yogaterapeutiske værktøjer går ind og understøtter alle de organer, som påvirker hormonsystemet. Du vil få en introduktion til de bedste yogastillinger for hormonbalancen, som du kan tage med hjem og integrere i din egen yogapraksis. Til sidst i workshoppen vil der også være mulighed for at stille spørgsmål og i fællesskab reflektere over nogle af de udfordringer, som kan skabe konsekvenser for hormonbalancen, og hvad du aktivt kan gøre for at forebygge og håndtere dem med yoga, kost og livsstil.

HVAD ER HORMONYOGA?
Hormonyoga ved Laura Grubb er en blid form for yoga, som integrerer yogaterapeutiske stillinger og viden om hormonsystemet inspireret af traditionel kinesisk medicin og mindfulness. Undervisningen består af en blanding af blid hatha og yin/restorative
stillinger, der målrettet arbejder med de organer i kroppen, som påvirker hormonsystemet.

PRAKTISK:
Dato: Søndag den 11. November 2018
Tid: Kl. 09:00 – 12:00
Pris: 695,- inkl. te ((earlybird pris 495,- gælder indtil den 5. november 2018)

Medbring gerne en varm trøje og sokker til de rolige stillinger.

Alle kan være med uanset yogaerfaring.

Tilmeld dig her
%d bloggers like this: