jul, hormoner, hormonfred, hormonbalance, laura grubb
Stresset i julen? Her er mine to bedste tips til en hormonvenlig jul

Mærker du også stress i julen?

Så tag en dyb vejrtrækning.

Ind….

Og ud…

 

Gjorde du det?

Godt.

For bare det at trække vejret er en vej til hormoner i balance!

Det som gør, at julemåneden kan blive en forhastet og stresset affære, er nemlig at vi glemmer at være nærværende.

Der er så meget fart på (tro mig – det er der også i mit liv!), og så meget vi skal nå…

At vi ender med at vågne op i januar og tænke:

‘Hov – er julen allerede forbi?’.

Derfor giver jeg dig i den her uges video mine to allerbedste råd for dine hormoner.

For de vil blive påvirket i den her måned også.

Stressen kan få dit stresshormon kortisol til at skeje ud.

Julekagerne kan få dit blodsukker og insulin til at hoppe og ned.

Og overspisning kan få dit fordøjelsessystem til at have svært ved at følge.

 

Jeg har lavet en video med mine to bedste tips til hvordan du holder hormonerne i skak – også i julemåneden.

Og bare rolig – der er ikke nogle bestemte yogaøvelser eller kosttilskud, du skal tage.

Det er to nemme råd, som ALLE kan følge.

Og som også er ret sjove at lave.

Se hvad de to tips er lige her:

Psst – fik du i øvrigt set min gratis juleyogavideo?

Den er designet til at afhjælpe symptomer på overspisning og reducere stress.

Perfekt til indimellem julefrokosterne eller før gæsterne kommer.

Den koster dig ikke en eneste krone og er tilgængelig helt indtil 31. december!

Men derefter så lukker jeg for adgangen…

Så skynd dig ind og få dit hemmelige link, så du kan mærke julefreden sænke sig allerede fra i dag.

Klik her for at hente din gratis juleyogavideo

Rigtig glædelig jul!!

Kærlig hilsen
Laura

Ansvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg og video har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

About the Author

Laura Grubb

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!

Mere fra Laura

Sex efter 50 – hvordan er det?

Sex efter 50 – hvordan er det?

// Reklame For nogle måneder siden fik jeg tilsendt en bog. Den hed: “Sex efter 50”. Hov? Jeg er da ikke over 50? Nej,...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This