Kvinde Kend Din Cyklus Kursus
Emilies oplevelse med Kvinde Kend Din Cyklus

Emilies oplevelse med Kvinde Kend Din Cyklus

“Jeg ser lige pludselig min menstruation og min cyklus som sådan en kæmpe kvindelig styrke, man bare kan bruge til rigtig mange ting og til at opnå mange ting i livet”

Sådan sagde Emilie efter at have været med på Kvinde Kend Din Cyklus.

Overvejer du om Kvinde Kend Din Cyklus er noget for dig?

Så se videoen med Emilie herunder, hvor hun deler nogle af de ting hun har taget med sig efter kurset.

 

Vil du gerne lære mere om, hvordan du kan bruge din menstruationscyklus som din kvindelige styrke?

Så må du ikke gå glip af mit næste gratis webinar om De Fire Faser i Din Cyklus, hvor jeg guider dig igennem de fire faser af din cyklus, og hvordan du kan få mere ud af dit liv med cyklussen.

Og det er også på det her webinar, at jeg åbner for tilmelding til næste runde af Kvinde Kend Din Cyklus – mit 4-ugers online program med Cyklusyoga, Cyklusmeditation og Cyklusmad designet efter din cyklus.

Jeg har dog begrænsede pladser på det her webinar, så husk at reservere din plads!

Jeg holder webinaret på tre datoer:

Tirsdag d. 26. Maj 2020 kl. 10-11

Onsdag d. 27. Maj 2020 kl. 20-21

Torsdag d. 28. Maj 2020 kl. 20-21 (Menstruationens dag!)

Hvis du også vil med på webinaret, så skynd dig at få fat i en af pladserne inden jeg lukker for tilmelding her

Tak fordi du så med 🙂

Kh Laura

Ansvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg og video har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

About the Author

Laura Grubb

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!

Mere fra Laura

Sex efter 50 – hvordan er det?

Sex efter 50 – hvordan er det?

// Reklame For nogle måneder siden fik jeg tilsendt en bog. Den hed: “Sex efter 50”. Hov? Jeg er da ikke over 50? Nej,...

Sådan påvirker stress din cyklus

Sådan påvirker stress din cyklus

Hvad er egentlig sammenhængen mellem stress og menstruationscyklussen? Og hvordan kan din cyklus hjælpe dig, hvis du...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This