laura grubb, hormoner, østrogen, testosteron, progesteron
De tre hormoner du som kvinde skal kende

I dag sker der noget helt særligt.

Jeg lancerer nemlig første video ud af mange på youtube.

Du kan se den lige her:

Det er nemlig mit ønske, at få alt det her med cyklussen langt bredere ud end jeg er nået i dag.

Og til det har jeg valgt at omfavne YouTube som min nye bedste ven.

Jeg har opgraderet mit kameraudstyr.

Fået firkantede øjne af at redigere på livet løs.

Og er blevet best buddies med den her nye platform.

Så hvad betyder det for dig?

Det betyder, at ca. ugentligt vil du se en ny video fra mig.

De kommer til at omhandle om alt fra de fire faser i cyklussen til hvordan du spotter en hormonel ubalance.

Og det er her, jeg især har brug for din hjælp.

Hvad har du lyst til at høre mere om?

Fortæl mig det herunder i en kommentar.

Så kunne det være, at det blev næste video.

Nå tilbage til den her video…

Der fortæller jeg dig nemlig om de tre hormoner, du som kvinde er nødt til at kende for at få mere ud af dit liv.

De her tre hormoner påvirker dit:

  • Energiniveau
  • Appetit
  • Sexlyst
  • Motivation
  • Humør
  • Tanker
  • Og meget mere…

Så…

Rimelige vigtige hormoner.

Se med og se hvorfor og hvordan du kan begynde at vende hormonerne til din fordel.

Og så kan du jo samtidig hente min Cyklusguide, der guider dig igennem hvordan de her tre hormoner skaber fire faser hver måned, som du kan begynde at leve efter

Hent den lige her:

DOWNLOAD: Cyklusguiden – Forstå din cyklus & få mere ud af dit liv → https://cyklusguiden.dk

Ansvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg og video har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

About the Author

Laura Grubb

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!

Mere fra Laura

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This